Mega-Winactie: Lemniscaat Kunstmaand

26829741_1797066363645616_39575530_o

Winactie: we geven 22 kinder-kunstboeken weg!

Ik zag de folder van de Kunstmaand van Lemniscaat 2018 en voelde me als een kind in de snoepwinkel. Het ene boek was nog mooier dan het andere. Ik kon gewoonweg niet kiezen en vroeg ze daarom allemaal aan! En wat denk je: ze vonden het bij Uitgeverij Lemniscaat een goed idee dat er veel aandacht wordt besteed aan kunst in een Kinderboekengroep.

Niet voor één gat gevangen, vroeg ik om nog een pakket. Niet dat we van die hebberds zijn bij Kinderboeken maar we testen graag boeken uit. Dat doen we niet zelf: dat laten we over aan de experts. En onze experts, dat zijn jullie! We willen graag dat onze leden deze prachtige boeken gaan lezen en bespreken in de groep Kinderboeken. En ook dat vonden ze goed bij die leuke uitgever.

26853318_1797186356966950_478821637_o26829994_1797186493633603_1325700540_o26853562_1797186556966930_1879774980_o

Wat gaan we doen?

We mogen van Lemniscaat 2 x alle boeken weggeven die in deze folder staan. Dat zijn dus 22 boeken die we uitdelen op 31 januari 2018.

Hoe verdelen we die boeken?

11 boeken gaan naar 11 verschillende winnaars. Hoe je kunt winnen, vertellen we zo. Het andere pakket (dus de andere 11 boeken) gaat als één geheel naar een testschool. Eén school krijgt alle boeken plus een workshop-kit toegestuurd. De leerlingen van deze geluksvogel-school gaan alle 11 boeken testen en de leerkrachten gaan hen daarbij helpen. De hele school doet mee. In die maand zal de school 1x per week verslag uitbrengen aan de leden van de Facebookgroep Kinderboeken. Dat kan zijn met een filmpje of foto’s of gewoon een verslag. Als jij de school opgeeft, word jij dus de contactpersoon voor je school en bij jij verantwoordelijk voor de informatie aan de groep.

Hoe kun je winnen? Wat moet je doen?

*Alleen reacties die in de Facebookgroep Kinderboeken staan, tellen mee. Alleen leden van onze groep kunnen meedoen. Lid worden kan natuurlijk altijd. Je bent van harte welkom. https://www.facebook.com/groups/kinderboekennl/

 • Deel het bericht (openbaar) op je eigen tijdlijn
 • Vertel onder het item in de Facebookgroep waarom juist jij wilt winnen en waarom kunst belangrijk is voor jou (of voor je kinderen of voor je leerlingen). Let hierbij goed op. Dit item wordt vaak gedeeld dus controleer zelf of je in de groep Kinderboeken reageert.
 • Geef duidelijk aan of je meedingt voor Pakket 1 voor je school (noem de naam en de plaats van de school) of dat je zelf graag 1 boek uit Pakket 2 wilt winnen, Pakket 1 = school en Pakket 2 = een boek.
 • Voorkeur voor een boek mag je aangeven, maar wat belangrijker is: geef de leeftijd aan van het kind voor wie het is bedoeld. Sommige boeken zijn voor wat oudere kinderen en andere boeken voor de jongsten onder ons.
 • Heb je vragen, stuur ons een pb
 • De actie sluit op 31 januari om 9.00 uur in de ochtend. Rond het middaguur worden alle winnaars bekend gemaakt en diezelfde dag gaan de boeken nog op de bus.

In dit filmpje wordt alles nog een keer duidelijk uitgelegd. Winactie Lemniscaat Kunstmaand 

Allereerst willen wij natuurlijk Uitgeverij Lemniscaat bedanken voor deze prachtige boeken. Daarnaast willen we vast alle gastbloggers bedanken. Samen maken we er kunstzinnige maand van.

Ten slotte willen we natuurlijk iedereen heel veel succes wensen.

En als allerlaatste willen we je vragen om iedereen te vertellen over onze leuke groep. Nodig al je leesvrienden uit.

Warme groet

Het Kinderboekenteam,

Rick, Chris & Nienke

 

 

 

 

Advertenties

4 Replies to “Mega-Winactie: Lemniscaat Kunstmaand”

 1. Hoi hoi vraagje voor kindjes van 3 of net iets ouders wat raad je daarvoor aan? En moet je ook n blog schrijven als je voor je kindje wint. Of alleen als de school wint? Tuurlijk zal ik vertellen hoe ze het vonden uiteraard. Maar je snapt me wel!

  Liked by 1 persoon

  1. Er zitten twee hele leuke peuterboeken bij. Ik ben een kunstenaar en jij bent een kunstenaar. Dat is dan pakket 2. Nee, je hoeft niet te vloggen hoor, maar we vinden een foto en update wel heel erg leuk. We snappen ook heel goed dat ouders hun kinderen niet op fb willen zetten met een foto. We zijn een besloten groep maar een foto is toch zo gedeeld door derden.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s