Definitieve aanmelding: Uitgeverij Zwijsen en Kinderboeken komen bij jou op school

24209228_1753307724688147_1120265230_o

Wat een overweldigende hoeveelheid aan reacties! Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. De inschrijving gaat nog even door en sluit half december. Dus wil je meedoen? Schrijf je vooral in! We krijgen veel reacties in de trant van: Dat pakket wil ik graag winnen voor mijn school of: Dit is geweldig voor onze schoolbibliotheek. Dat is niet helemaal de bedoeling en daarom even wat extra uitleg.

Wat zoeken we precies? We zoeken scholen die het pakket met makkelijk te lezen boeken van Uitgeverij Zwijsen willen uitproberen. We zoeken  testscholen die actief met het pakket aan de slag gaan. Je krijgt van ons een pakket met 9 boeken en een vragenlijst. De school geeft aan ieder leerjaar een boek. In de klas wordt het boek door kinderen uitgetest. Daarnaast is er een bonusboek om voor te lezen. Het gaat erom dat de scholen verslag doen in de Facebookgroep Kinderboeken. Natuurlijk vinden we het erg leuk als er filmpjes en foto’s worden gemaakt. Die mogen worden gedeeld in de groep.

Het is dus belangrijk dat de school(leiding) het een goed idee vindt en de boeken graag wil uittesten. Kinderboeken zal een of meerdere van deze scholen bezoeken om te kijken hoe de kinderen de boeken beoordelen. Het doel is dat je de groep Kinderboeken actief op de hoogte houdt van het project. Helpen deze boeken bij het leren lezen? Werken ze drempelverlagend? Zijn de boeken leuk om te lezen?

Wat moet je doen voor definitieve deelname? Plaats de naam van je school plus de provincie onder het item in de groep Kinderboeken. Zet hier nogmaals duidelijk je motivatie: waarom verdient jouw school dit geweldige pakket. (adresgegevens volgen later)

Half december sluit de inschrijving en kiezen we vijf scholen uit. In januari 2018 – als de scholen weer beginnen – sturen we de pakketten toe.

Waarom deze definitieve inschrijving? Wij van Kinderboeken doen dit voor het eerst en willen graag dat alles vlekkeloos verloopt. We hebben 5 pakketten en willen natuurlijk graag dat die goed terechtkomen.

Heel erg bedankt voor jullie enthousiasme tot nu toe,

Rick, Chris, Nienke en het hele Zwijsen-team.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s