Bekendmaking eerste Kinderboeken-ambassadeur!

Kinderboeken zijn zo mooi. Er zijn van die parels die je je hele leven met je meeneemt. Zo indrukwekkend waren ze. Die boeken hebben je zelfs een beetje gevormd. Worden die boeken nog steeds geschreven? Gaat deze generatie nog wel op Kruistocht? Ervaren ze de stormen van Windkracht 10? Kunnen ze nog steeds koning van Katoren worden?

Wij gaan op zoek naar hedendaagse parels. En dat doen we natuurlijk niet alleen. Dat doen we samen met onze Kindeboeken-ambassadeur. Als ambassadeur krijg je van ons (lees uitgever) een mooi boek – liefst voorafgaand aan publicatie – en vertel je in de groep hierover.

Lijkt het je leuk om ambassadeur te worden? Meer info volgt. We gaan werken met een inschrijflijst zodat je straks alleen maar “graag” hoeft in te vullen en niet iedere keer je hele motivatie waarom je juist dat boek wilt lezen.

Maar voor nu: we hebben onze eerste echt ambassadeur gevonden. Carla Meijer-Elzinga gaat het samen met haar zoon Jos lezen. Samen gaan ze een heel leuk boek lezen. Non fictie voor kinderen. 321 superslimme dingen die je moet weten voor je 13 wordt, van Mathilda Masters en Louize Perdieus. We horen graag van jullie hoe dit boek bevalt!

Van harte gefeliciteerd!

Groetjes van Chris & Nienke

 

Voel je vrij om hieronder een berichtje achter te laten!

Wij lezen elk berichtje en proberen altijd te antwoorden!

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s